PODARITE DEL VAŠE DOHODNINE IN PRISPEVAJTE H KAKOVOSTI BIVANJA V NAŠI DRUŽBI!

Prispevajte h kakovosti bivanja v naši družbi. Podarite naši organizaciji do 1 % dohodnine.

V Centru arhitekture Slovenije pod eno streho skrbimo za prostorsko opismenjevanje otrok in odraslih. To počnemo predano leto za letom in pri tem nam lahko pomagate tudi vi. V letu 2015 smo prejeli status zavoda, ki deluje v javnem interesu pri Ministrstvu za kulturo RS. S tem smo postali upravičenci za prejem donacije do 1 % dohodnine.

Donacija vas nič ne stane. Vsi davčni zavezanci lahko namreč do 1 odstotka odmerjene dohodnine po želji darujete eni ali več organizacijam.

Tudi če tega ne storite, gre ta del vaše dohodnine v državni proračun.

1 % dohodnine nam lahko podarite tako, da:

Obrazec oddate preko portala eDavki.

or

Obrazec smo za vas že delno izpolnili.
Lahko ga odnesete ali pošljete na finančni urad.
Navodila za izpolnjevanje obrazca najdete tukaj (povezava).

HVALA, KER S TEM PODPIRATE NAŠE DELOVANJE!

VESELI BOMO KAKRŠNEKOLI VAŠE DONACIJE

Še naprej bomo sledili našemu poslanstvu in skrbeli za boljši prostor. Otroke, mlade in odrasle z najrazličnejšimi aktivnostmi izobražujemo o arhitekturi, prostoru in oblikovanju ter se trudimo, da z našo pomočjo postanejo opolnomočeni posamezniki, ki se zavedajo svojega vpliva na prostor.

Grajeni prostor in stavbe imajo namreč močan vpliv na naše življenje, zdravje, počutje, uspešnost, varnost in zadovoljstvo.

Vsi ljudje, ne samo arhitekti, krajinski arhitekti in prostorski načrtovalci, soustvarjamo prostor, ki hkrati določa vsakega izmed nas.

Obrazec smo za vas že delno izpolnili.